Torgplats - bokning

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Torghandel är tillåten på Bergslagstorget i Finspångs kommun. Försäljning sker vid ett bord eller bänk (torgstånd) eller direkt från en bil eller vagn, exempelvis via en fiskbil. Innan du bokar en plats behöver du ta del av de ordningsföreskrifter som gäller. Du hittar all information på kommunens webbplats. 

Torghandel får äga rum på helgfria onsdagar, fredagar och lördagar mellan klockan 7 till 15. Övrig tid är torghandel inte tillåten och det krävs då polismyndighetens tillstånd för att få använda offentliga och allmänna platser. Ansökan görs då på polisens webbplats, polisen.se.

Vi reserverar oss för att större evenemang och andra särskilda händelser gör att bokade torgplatser inte kan användas. I dessa fall kommer torgplatsen att bli flyttad till en ny dag som vi kommer överens om. Finspångs kommun kontaktar i så fall de som berörs.

Hämta dina företagsuppgifter

När du företräder ditt företag kan du använda din egen e-legitimation (tex BankID eller Mobilt BankID) för att logga in i e-tjänsten. E-legitimationen bevisar att det är du som gör registreringen. 

I e-tjänsten kan du välja att hämta dina företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem.
Läs mer på sidan Så här hämtas dina företagsuppgifter.
Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

 

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa